COMMUNITY MANAGER

Un gestor de comunitats en línia (community manager, en anglès) és la persona encarregada de crear, gestionar i dinamitzar una comunitat virtual a Internet, independentment de la plataforma o eines digitals utilitzades, amb l’objectiu d’aconseguir que els usuaris participin i interaccionin entre ells.

En l’àmbit empresarial, el gestor de comunitats en línia, s’encarrega de gestionar les relacions d’una empresa amb els seus clients dins el món digital, gràcies als coneixements de les necessitats, les estratègies de l’organització i els interessos dels seus clients. Un gestor de comunitats en línia ha de perfilar-se com un estrateg en comunicació en línia, amb coneixements de màrqueting, publicitat i relacions públiques, amb una finalitat comercial. Aquest terme és conegut com a Social Media Optimization.

Actualment les xarxes socials han agafat un protagonisme molt alt, cal tenir-hi presència, cal estar al dia i contestar preguntes i comentaris d’altres usuaris, per això a Esmel Design ens ocupem de portar-te les xarxes socials, perquè no et tinguis de preocupar per res. Nosaltres t’avisarem dels comentaris i preguntes, contestarem tot el que el client ens permeti, i actualitzarem continguts.

facebook500
twitter
instagram500
pinterest