SERVEIS
DESCOBREIX TOT EL QUE ESMEL DESIGN POT FER PER TU I LES TEVES IDEES
ELS NOSTRES SERVEIS

Els nostres serveis van encarats en 6 grans grups, disseny de producte i enginyeria, disseny gràfic, disseny web, visualització 3D, impressió 3D (disposem d’impresora 3D) i tasques de Community Manager.

Treballem cada projecte de forma individual buscant les millors solucions creatives per a cada client, sempre apostant per la innovació i el disseny, ja que creiem que és la filosofia perquè els projectes surtin bé.

DISSENY PRODUCTE
Entendrem per disseny industrial la conceptualització i desenvolupament de nous productes o bé el restyling de productes ja existents. Així com ens encarreguem de fases de documentació base i estudis de mercat.
Dissenyem i desenvolupem qualsevol concepte de producte, màquina o envàs.
Més informació
DISSENY GRÀFIC
Els nostres serveis de disseny gràfic van encarats a tot el tema referents al Branding i a la imatge corporativa.
Som especialistes en naming i amb la identitat visual de les empreses, així com la seva papereria bàsica (cartes, targetes de visita…).
També dissenyem catàlegs, tríptics i altres elements gràfics.
Més informació
DISSENY WEB
Desenvolupem tot tipus de webs comercials, portfolios, botigues online. També renovem continguts i ens ocupem del manteniment, seguiment i posicionament de les webs.
Dissenyem webs adaptables per dispositius mòbils. No et quedis enrere.
Més informació
VISUALITZACIONS 3D
Ens referim a visualitzacions 3d o computació gràfica totes aquelles imatges generades virtualment per ordinador.
El software amb el qual treballem, ens permet aconseguir un nivell molt semblant a la realitat facilitant l’ús d’aquestes imatges per envasos, catàlegs i presentacions.
Més informació
IMPRESSIÓ 3D
Realitzem encàrrecs de peces, models i protototips en impressió 3D.
Modelem, dissenyem i presentem models, prototips, maquetes i qualsevol projecte que es vulgui realitzar amb impressió 3D, realitzem impressions amb materials PLA i ABS de diferents colors.
Més informació
COMMUNITY MANAGER
Ens encarreguem dels serveis de community manager per a empreses, xarxes socials, feedback amb els clients, campanyes i promocions, estudis d’hores de publicació i entrega dels resultats estadístics.
Perfecte per combinar el disseny web, SEO i SEM per a un perfecte posicionament de la seva empresa a la xarxa.
Més informació