ESMEL DESIGN

Esmel Design és un estudi de disseny multidisciplinar amb seu a Girona,
format per joves emprenedors, especialitzat en disseny de producte,
disseny gràfic, disseny web, visualitzacions i impressions 3D
i tasques de Community Manager.

El pensament, el disseny i la innovació són el motor que ens impulsa

Primer pensem després dissenyem. Treballem amb conceptes clars, una gràfica simple i sobretot bones idees, aplicades a qualsevol suport, ja sigui físic, audiovisual o interactiu.

A Esmel design tenim experiència, fet que ens permet assolir l’èxit en una gran varietat de projectes i desenvolupar-los des de qualsevol de les seves fases. Fem el que ens agrada, i pensem que aquesta és l’actitud perquè les coses surtin bé.

Creiem en el disseny conceptual, simple i creatiu

Ens associem amb els nostres clients per entendre les seves necessitats individuals i elevar el valor de les seves marques a través d’experiències acuradament dissenyades. Des de la seva formació l’any 2012, ens hem mantingut a l’avantguarda de la tecnologia, amb la implementació de solucions a mida per a cada projecte.

DISSENY PRODUCTE
DISSENY WEB
IMPRESSIÓ 3D
DISSENY GRÀFIC
VISUALITZACIÓ 3D
COMMUNITY MANAGER
EQUIP

Ens associem amb els nostres clients per entendre les seves necessitats individuals i elevar
el valor de les seves marques a través d’experiències acuradament dissenyades.

Jordi Puig

Dissenyador i Director creatiu

Amb experiència en el món del disseny de producte (conceptualització i desenvolupament de nous conceptes) ha volgut ampliar coneixements en el món del disseny gràfic i web. Ha desenvolupat vàries webs així com la identitat d’empreses.

Albert Farrés

Dissenyador i Director marketing

Disposa d’àmplia experiència en disseny de productes i en disseny de paissatges. La seva curiositat l’ha fet formar-se com expert en marketing 2.0, community manager i social media. Sense oblidar la seva faceta gràfica molt present en els seus treballs.